Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Tatabánya, Felsőgalla
#692000253
79.9 millió Ft
Alapterület 84 m2,  396 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Tatabánya Csendes környékén családi ház eladó!

Tatabányán egy 84 nm-es, 2 szobával rendelkező családi ház eladó! A házhoz tartozik egy 396 nm-es telek.

Az eladó családi ház az 1970-es években épült, téglából és kőből. 2016-ban átesett egy teljes körű felújításon, ahol a víz és a villanyvezetékek ki lettek cserélve. Külső szigetelést is kapott az épület, a tetőn új a cserép is. A nyílászárók fából készültek, minőségiek, és az évek folyamán kezelve voltak. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

Az eladó családi ház riasztó és kamera rendszerrel egyaránt felszerelt. Elektromos távirányítással működő kapuval ellátott, amely előtt 3 autónak megfelelő parkolást biztosít.

Két fűtési rendszer van: gázfűtés és vegyes kazán. Ezen kívül 2 klímával is felszerelt.

A kapun belépve teljesen le van tér kövezve a bejárathoz vezető út. A bejárati ajtó új, több ponton záródó. Az ajtón belépve egy hatalmas konyha és ebédlő rész tárul elénk, amelynek a látványa pazar. Minden minőségi és úgy lett kialakítva, hogy az összes készülék beépítésre került, amelyek egyáltalán nem látszanak a konyhabútorban.

Jobb oldalon található egy gardrób szoba, ami minden nő álma. Ebben a helyiségben bőven van hely a cipők, ruhák tárolására.

Bal oldalon található egy kis éléskamra, amit a tulajdonos néha még főzésre is használ, mert itt is található egy tűzhely, és a sütés-főzéshez elegendő hely is van.

A konyha mellett található a nappali. Ezt a helyiséget akár külön lehet választani egy elhúzós fallal.

Jobb oldalon van a hálószoba, ami szintén tágas és világos. A hálószoba mellett van a fürdőszoba és a mellékhelyiség, amik külön helyezkednek el. Színei letisztultak, a fekete-fehér eleganciáját, egyszerűségét sugallja.

Tovább haladva, kilépve a házból egy téli kert lett kialakítva. Mellette van egy fa tároló, gázkazán és kialakításra került egy kinti fürdőszoba, ami egyben van a mellékhelyiséggel. Fürdőszoba kabin került beépítésre.

Ez egy könnyű szerkezetes külön álló épület, ami a házon kívül az egyik legfantasztikusabb. Itt egy nagy nappali van elektromos kandallóval felszerelt, ahol télen-nyáron külön tudunk vonulni és élvezni a nyugodt perceket egy kávé vagy egy tea mellett.

Kicsivel feljebb haladva megint egy új helyiség következik, méghozzá egy saját fedett kerti bárpult. A bárnak saját kiszolgáló pultja van, egy nagy terasszal. Az ötlet rendkívül frappáns hisz barátainknak mi készíthetjük el finom koktéljaikat.

Lépcsőn felfelé haladva egy 15 nm-es medence tárul elénk, ahol a forró nyári napokon le tudjuk hűteni magunkat.

A tulajdonos igényeinek megfelelő lakás beszámítása is szóba jöhet!!!

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás házat, ami annyi mindennel felszerelt és kialakított, hogy ide már csak beköltözni kell és szerető családunk körében a csodás emlékeket gyűjteni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Csercsa Elvira

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter